Nieuws

Het totale programma van Hengevelde 2018 is bekend. Hier een totaaloverzicht met hoogtepunten, plattegronden en timetables. 

16 juni Lil' Kleine op buitenpodium

We hebben vandaag met trots bekend gemaakt dat Lil' Kleine op 16 juni op de bühne staat in Hengevelde. Hij zal een optreden geven op het buitenpodium. Hier volgt de gehele line-up voor zaterdag 16 juni: Chef'Special, The Partysquad, CHILDSPLAY en nog veel meer... Let op! De tickets gaan hard! Bestel ze nu snel op www.hengevelde.nl. Lil' Kleine kwam afgelopen week nog positief in het nieuws. Zijn album Alleen staat 52 weken achtereen in de Album Top 100. Alleen is de tweede soloplaat van de Amsterdamse rapper.

Het volledige programma voor Hengevelde 2018 is bekend! Naast Chef'Special, The Partysquad en Les Truttes komen o.a. The Dirty Daddies op zondag 17 juni het feest afsluiten en zal Høken met de Heinoos na de autorodeo op zondag 9 juni de tent plat spelen. Check voor alle namen het fillempie hieronder; ging dit toch iets te snel: www.hengevelde.nl!

De organisatie van Hengevelde 2018 heeft zojuist een grote artiest bekend gemaakt. Op zaterdagavond 16 juni staat Chef'Special in Hengevelde! Meer namen volgen snel. Online tickets kosten slechts € 15,-. De kaartverkoop start op maandag 2 april. Chef'Special is een Nederlandse band uit Haarlem. De band werd in 2008 gevormd door de vijf muzikale vrienden. Hun muziekstijl is een combinatie van verschillende genres, zoals funk, rap en pop, met rock en een beetje reggae en ska. De band is geïnspireerd door bands als Red Hot Chili Peppers, The Roots en Relax (ook afkomstig uit Haarlem).

© 2018 ZomerFeesten Hengevelde. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search