Nieuws

De ouderwetse zondagmiddag is terug

Al vanaf 11 uur barst het spektakel los, met een zondagmarkt met meer dan 50 stands! Daarnaast viert ‘Kunsten op Straat’ haar 25-jarig jubileum in Hengevelde op zondag 18 juni, dus dat beloofd veel goeds. Lokale ondernemers laten deze zondag ook zien wat ze in huis hebben. Voor Eet- en Biercafé Assink opent een speciaalbierplein en bij Eetsalon Leo’s kunt u genieten van live-cooking en de laatste trends op gebied van eten en drinken!

Ook op muzikaal gebied valt er op zondagmiddag genoeg te zien. Op het zomerfeestterrein is de muziek divers. De zonnige klanken van Paolo Passionato and the Pennies from Heaven in de spiegeltent, maar ook Balkanhits van de groep Ooostblok! Daarnaast echte Mallorca hits in het Mallorca Mini-Park en lekkere classics van de Hengeveldenaren van Around 69 en de band Albert Mooneys. Verder ook ouderwetse vinylplaten op het buitenpodium.

Het avondprogramma in de tent begint met DJ’s Wipneus en Pim. 6 dagen feest in Hengevelde worden afgesloten met de energieke liveshow van The Guilty Six. Zij laten je schaamteloos losgaan op de bekendste Guilty Pleasures aller tijden. Geen enkele plaat is meer veilig!

Kortom, weer een ouderwets gezellige zondag met voor ieder wat wils!

© 2018 ZomerFeesten Hengevelde. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search