Zaterdag 16 juni - avond

Zaterdag 16 juni / de zaterdagavond

Wat is er veel te doen op zaterdagavond. Uiteraard is er Chef’Special, de meest populaire popact van Nederland van dit moment. Meteen daarna staan de Belgen van “Les Truttes” in De Feesttent. Een creatieve cocktail van muziek en spektakel met de nodige overdosis humor. Onnavolgbaar en uniek!
Het Buitenpodium is buitengewoon goed gevuld. Met Pyrodox, Moombahteam, Childsplay en The Partysquad is het programma voller dan ooit. 

Timetable

Themaweitjes

Klaar met al die elitaire popmuziek? Behoefte aan exclusiviteit? Cultuursnuiver? Hapsnurker? Weekendje weg? Gelukkig hebben we ook onze onvolprezen themahoekjes. 

Mallorca Mini Park

Germanofielen - maar ook liefhebbers van de Duitse cultuur - komen aan hun trekken in Mallorca Mini Park. DJ Schlager Ivar dreht nur die beste Ballermann. Auch Klaus Peter Pretzel knotzt da flink auf los!

Balkan Beach

Panko for president! Let’s make the Balkan great again! Zomaar twee uitspraken die verder niets met voetbal te maken hebben. De Spaanse DJ Panko mixt latin, deephouse, balkan, baklever en post-apocalyptische piratenhits tot twee gehelen. Ga dansen, gringo!Eindstand 0 - 5.

Rockpalast

Ouderwets stappen met kameraden en vriendinnen, terug naar de tijd waarin je haren nog wild waren: ROCKPALAST op zaterdagavond tijdens de Zomerfeesten Hengevelde! Nu al de rockavond van het jaar. 

Deze tent is een ode aan de beste rocksongs van de jaren ‘80 en ‘90. In de sfeervolle ambiance van het nieuwe ROCKPALAST ga je echt even terug in de tijd met de playlist en bijbehorende videoclips uit deze gouden jaren. De reis begint met de rock van de jaren 80: U2, Simple Minds, AC & DC, Iron Maiden, Bon Jovi, Van Halen; ze komen allemaal voorbij! Vanaf 00:00 uur is er live-muziek van Bleach, één van de betere Nirvana tribute bands. We sluiten af met de beste grunge en rock uit de 90’s. Lenny Kravitz, Pearl Jam, Red hot Chili Peppers, Guns ‘n Roses en uiteraard nog veel meer.

© 2017 ZomerFeesten Hengevelde. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search