Zondag 17 juni

Zondag 17 juni / De Zondag Uit

Zondagmiddag in Hengevelde, dat is straattheater, muziek, markt, vaderdag, kinderboerderij, vretterie-je en gesnoef. Kortom: mooi’n dag! En weet je wat nog mooier is? Dit jaar is het sinds jaren weer helemaal GRATIS!

Vanaf 13.00 uur is het terrein geopend en val je van de ene verbazing in de andere. Acrobatiek, rariteiten, magische wezens, loslopende vaders en van de kleinste escape room tot de grootste schik. Voor de allerkleinsten is er het Kuuk’n Walhalla (i.s.m. Bommel de Beer) met een knuffelfarm vol boerderijdieren om te aaien en te knuffelen. Voor de groteren is er de Hello Summer Market rondom de kerk en Café Varenbrink: een hippe markt waar je naar hartelust kunt smikkelen, smullen, slenteren, slobberen, klaverjassen of hartenjagen. Dit is waarom zondag bestaat.

Ook het zomerfeestterrein zelf is een ware oase van attracties, specialbieren, theater, trekkertrek (dit jaar met speciale sporttractoren en demo-runs), biertenten en natuurlijk muziek! Vanuit een dikke vette Amerikaan spelen Johnny and the Gangsters of Love hun rock ‘n roll op hun toertocht over het terrein.

In Rockpalast komen liefhebbers van rock aan hun trekken. De Bössels (oet Deep’n) trappen af, dan is er de quasi-alternatieve pseudo-pop-rock van HEIZA en afsluitend de broeiende, bronstige bluesrock van RUV.

Minipark Mallorca heeft dit jaar een wel zeer speciale editie. De enige echte Harry und Harrie nemen namelijk de moeite om speciaal vanuit hun woonplaneet Neptunus naar Hengevelde te skeeleren. Met een beetje geluk draaien ze nog een kosmische Schlagerset. Snork!

Als de zon verdwijnt achter het buitenpodium gaan we lekker door in de tent. De Oostenrijkse band Die Draufganger brengt de grootste hits allertijden met een funky sausje aus den Lederhosen. Uniek in Nederland. Einfach auf den Tisch steigen und von Hinten klavieren!

Maar dan ben je er nog niet. Het feest is nog niet klaar. Er moet nog iets gebeuren: The Dirty Daddies! De snelste, beste en meest vuile coverband van Europa en omstreken. GRATIS GRATIS GRATIS!!

© 2017 ZomerFeesten Hengevelde. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search